Blog

Kamenný koberec vnáší do světa venkovních povrchů nový standard estetiky a funkčnosti. S jeho moderním a atraktivním vzhledem se stává populární volbou pro různé typy povrchů, ať už se jedná o chodníky, terasy, balkony, příjezdové cesty, vjezdy, garážová stání nebo schodiště. Podívejte se na všechny potřebné informace o pokládce kamenného koberce a...

Podlahové topení přináší do domovů mnoho výhod, které zahrnují rovnoměrné rozložení tepla, úsporu prostoru a příjemné pohodlí v chladných měsících. Nicméně správný výběr podlahového materiálu je klíčový pro optimální funkci tohoto systému. V tomto článku se podíváme na různé typy podlah a jejich vhodnost pro podlahové topení.

Rekonstrukce domova je vždycky vzrušujícím a náročným úkolem. Jedním z nejvýznamnějších trendů poslední doby je zvýšený důraz na udržitelnost a ekologický design. Lidé se stávají více uvědomělými ohledně ekologických dopadů a hledají materiály a produkty, které jsou šetrné k životnímu prostředí. To zahrnuje použití recyklovatelných...

Když přichází čas na rekonstrukci nebo vylepšení interiéru domova, není všechno jen o designu samotném. Každý z nás má svůj vlastní životní styl a potřeby, které ovlivňují volbu ideálního typu domu nebo bytu. Podívejme se společně na to, jaký typ domova je vhodný pro různé typy osob a jakým způsobem můžete tuto volbu odrážet ve svém interiérovém...

Při přemýšlení o vlastním domově často hledáme způsoby, jak ho vylepšit, rozšířit jeho funkčnost a udělat ho ještě pohodlnějším pro nás a naše rodiny. A přestože často zaměřujeme svou pozornost na vylepšování stávajících obytných prostor, existuje jeden koutek našich domů, který může zůstat opomíjený - půdní prostor. Tento nepřeberný zdroj...

Když přemýšlíte o rekonstrukci domu, jednou z prvních věcí, které přicházejí na mysl, jsou vchodové dveře. Jsou jakýmsi prvním dojem, který váš domov nabízí světu, a zároveň mají klíčový vliv na bezpečí a design vašeho interiéru. Při volbě vchodových dveří se otevírá celá řada možností od materiálů po zabezpečení, což zahrnuje i různé typy zámků.

Život v 21. století je stále více propojen s technologiemi. Jednou z revolučních oblastí je přechod od tradičního bydlení k tzv. "chytrým domovům". Tyto domovy využívají špičkové technologie pro zvýšení komfortu, energetické efektivity a bezpečnosti.

Koupelna je jedna z nejvytíženějších místností v našem domově. Ať se to týká pravidelného úklidu a nebo využívání prostoru členy domácnosti. Úměrně k tomu se časem opotřebují hlavně ty části koupelny, které nemají vysokou životnost. Mezi takové se řadí i silikon.

Každé malování má svá pravidla. Malování na omítku, malování na fasádu, nátěry na dřevo a samozřejmě i malování na sádrokarton si žádá své. Někdo si řekne, už jsem maloval na klasickou stěnu, tak sádrokarton zvládnu taky. Ale pozor, přeci jen jsou zde rozdíly v postupu. A to díky vlastnostem sádrokartonu.

Nic nevydrží čisté donekonečna a fasáda domu není výjimkou. Dokonce ani fasáda vašeho milovaného domu se těmto nepříjemnostem nevyhne. Až si jednoho dne u odpolední kávy na zahradě řeknete, ta fasáda nevypadá ale vůbec hezky! Už je víc špinavá, než čistá, pak je čas, něco s tím udělat.